dimecres, 30 de juliol del 2008

Tercer dia de Ciber, tercer dia de fotos!


























Avui des de Jaipur, la capital del Rajastan.
Ja portem mes de dues setmanes voltan per el subcontinent i no tinc gens de ganes que aixo sacabi! Encara que faria una escapadeta fins a terre catalanes per poderme menjar un bon entrecot, daquells groixuts i vermells!! ...a qui se li va acudir que les vaques havien de ser sagrades??!! Les haurieu de veure com polulen per les ciutats, menjant qualsevol porqueria del terra (que ni hi molta, pero molta!!) pobres animals... I pobre de tu que ten carreguis una, que ten vas de pet a la preso!! Pero elles, les mes felices del mon, com ho saben que son sagrades les molt putes, creuen els carrers tant amples... i els busos i altres vehicles esquivant-les com poden... Fins i tot es creuen amb el dret denvestir-te... si, pocs dies despres de posar els peus a la India ja vai tenir una experiencia, digali religiosa, amb un daquests animals... per sort era un vedell! ...Per cert, a aquestes vaques les munyen...jo no vui saber que em prenc amb el cafe amb llet de cada mati...
Doncs avui ens trobem a Jodpur, la capital del Rajastan. Hem passat quatre dies a Pushkar, un dels llocs que ens ha agradat mes!! Despres de dies de caos, contaminacio, atabalamenta per part dels autoctons (how are you?, what's your name?, were're you from?, com in and take a look... not charche for looking...), llits plens de cuques, claxons a tuti pleni, aglomeracions de gent i mirades penetrants (sobretot per part dels homes) PER FI vem trobar la pau!!Un poblet a pocs kilometres de Ajmer, a un hotelet als peus de les montanyes pero a 3 minuts del centre, amb piscina i... et duien lesmorzar a lhabitacio!! Ara morireu denveja...4 eurus lhabitacio!! El millor del poblet eren els tops roofs, tarrassetes amb vistes espectaculars i batuts de fruita fresquissims!! I que us hai de dir de les paradetes... tot tipus de roba, arrecades, insens,...!! Deeeu!! En principi teniem pensat quedarnoshi un parell de dies pero no ens hi vem poder estar i ens en hi vem passar 4!! ...Aquest mati ha costat molt agafar el bus i marxar... Pero tenim un bon objectiu! Dema el famos Taj Mahal!!
MAMA!!! EM TINDRAS PREPARAT UN ENTRECOT PER KUAN ARRIBI A RIBES!!??!! :)
Una abracada per tothom!!!


diumenge, 27 de juliol del 2008









Algunes imatges mes de la India!

No tinc molt de temps per esriure al bloc, pero prometo fer una bona parrafada quan torni i tingui un ordinador com deu mana!

Mencantaria penjar videos pero no trobo cap ordinador que vagi rapid... algun dia us trobareu amb alguna sorpresa!!

diumenge, 20 de juliol del 2008

dimarts, 15 de juliol del 2008

dilluns, 7 de juliol del 2008

Sopar despedida...































Despedida del Nacho, "el de la meseta"
Despedida també de la Mireia que se'ns envà fins Nadal a la France
De la Carol que se'n va a Holland , tot i que encara la tindrem aki un parell de setmanetes al setembre... siuncas ja li farem una altre soparet de despedida... prometo quedar-me d'after!

Us trobaré molt a faltar a tots aquest estiu!!!

BONES VACANCES!!!!

El temps a Girona

El temps a Dakar, Senegal