dimarts, 14 d’octubre del 2008

El meu dimarts



08.00h em sona el despertador, el paro i segueixo al llit fent mandres i somiant desperta. És el millor moment del dia! No trobo l'hora d'aixecar-me del llit. Vinga, ja ni ha prou em dic. Em motiva l'esmorzar que m'espera, torradetes amb formatge fresc, un suc, cafè amb llet i en Cuní amb el seu "Bon dia Catalunya".
09.30h, prenc un dels diaris gratuïts a la parada del tram i el fullejo durant el trajecte. Els mateixos temes de sempre, CRISI!!Cansada d'aquests titulars me'n vaig a les planes de "societat", avui un elogi a Britney Spears.
10.00h marco el codi d'entrada i obro la porta del departament. BON DIAAA!! La rutina de sempre, deixar el taper a la nevera (avui fideus a la cassola), obrir l'ordinador, obrir el gmail i engegar el cromatògraf. Punxo 24 mostres. Mentre l'aparell em fa la feina miro el correu. 3 mails de la Montse, dos de novetats de llibres de farmacologia i un de nous convenis amb un proveïdor, com sempre. Dos mails del Facebook, a partir d'avui soc amiga de l'Albert i de la Núria. Xafardejo les seves pàgines i les seves amistats. Em sorprèn trobar que l'Ernest Benach és amic d'una de les amistats d'un dels meus amics, els polítics també han sucumbit en aquesta moda? Felicito el senyor Facebook, és tot un exit...a partir d'ara les nostres vides deixaran de ser privades... Hi ha qui diu que és un pla maquiavèl·lic dels serveis secrets per tenir-nos tots controlats, també he sentit veus que diuen que si busques feina en comptes de mirar-se el teu CV t'entren al facebook. Que hi ha de cert en tot això?? Bé, m'es igual. M'agrada haver-me retrobat amb gent que feia anys que no en sabia res. Si, reconec que soc una cotilla, qui no??
Son les 12.00h, el cromatògraf segueix fent-me la feina. L'Informàtic (aquest no és guapo) m'acaba de dir que hi han dos ordinadors que han dit prou, que tenen el hardware i sistema operatiu cardadíssim.

M'hai d'esperar un parell d'hores per dinar, aquest moment també m'agrada. Els becaris surten dels seus laboratoris per fer una mica de vida social. Amb quin tema dinarem avui?? Es sorprenent del que podem arribar a parlar. Després del cafè tornare a la feina una horeta més i cap a l'escola oficial. Encara no tinc el libre de teoria, C'est la vie! (de primer, ningú el te??) Hauré de tirar de fotocòpies perquè no el trobo a cap llibreria, tots esgotats.

Al vespre arribare a casa i haure de fer una rentadora ràpida a la roba que vai posar a rentar ahir i que no he estès. Em vai aplicar massa amb els fideus a la cassola i vaig oblidar la roba... soc mala mestressa de casa, no m'ho tingueu en compte.

I per fi un altre dels millors moments del dia, sofiiiing!! Jaure al sofà amb un nou capítol de Vendelplà... algú el va veure ahir?!! EM VA ENCANTAAAAR!!!

Aquest es el meu dimarts, i el teu??



6 comentaris:

Alba ha dit...

... et va bé si demà t'explico el meu dilluns...? No hi notaràs la diferència, creu-me... darrerament tots els meus dies són iguals.

... jejeje... [i]aquest no és guapo[/i]...?!?! .... miLLorrRRR!!!

Alba ha dit...

... aquesta mania de posar el despertador a les 07:07 perquè sí... i no li vaig fer cas. Em vaig desperat a les 8 tocades, i encara m'havia de dutxar. Però pressa jo?!?¿!!

El pis és un autèntic camp de batalla fa uns dies, però em vaig fer un foradet a la taula ara ja sense fotos per poder esmorzar... les meves torradetes de Philadelphia amb meL, el meu colacaU, suc de pastanaga... i el piti de rigor... que me l'he de treure... me l'he de treure!!!

Vaig atravessar Salt a peu, amb els cabells molls, una pedreta de la Playa de los Muertos a la butxaca, trucant al despatx per avisar del meu retard, i pensant que a aquell programa de "Un lloc estrany" m'hi haurien de convidar a mi com a forastera a la Vila de Salt...

Vaig passar per davant del lloc dels fets i... confirmat... restes de plats trencats a la vorera... no ho vaig somiar...

Vaig aguantar com una campeona un matí de no-mails... però he de reconèixer que vaig sortir a fer volts... alguns encàrrecs per la feina, algun recadU meu...

Patata, mongeta i pastanaga, i un xic de ceba... cuit al vapor... el millor dinar del món!!! Sí... la ceba em va fer plorar...

... te de Roquetas... tele5... silkepil... Alba, mou-te d'aquest sofà!!!... no és un xic raro encendre una espelma havent dinat?

La típica reacció de "me'n vaig de compres!!!"...?¿? Tan atípica en mi... doncs aquesta!!! Pantalons cenyits... (ho has sentit Nai?!?!?!)... samarretes llises, calcetes de topUs, jerseis de llana, mitjons de colors, paneres zara-home... i coses que no em posaré en ma vida...

Avui toca anar a tornar la meitat de la compra i admetre que no estic feta per reaccionar típicament i segons impulsos. I que no m'ho puc permetre...

Al vespre una amanida... i vinagreta de meL. I sofà, i Ventdelplà, i hormones carregades de Física o química...

... i abans de dormir, propòsits per l'endemà... ja està... això és ràpid... i un missatge que no envio, des de sota els llençols i amb el llum ja apagat...

Jornada de pocs pensaments, poques reflexions i productivitat nul·la...

Però deu ni do per ser un dilluns... ?¿?¿!?!¿?!

Nai ha dit...

No m'ho crec!! ;)

Alba ha dit...

Jajaja... cauràs de cuLs!!!! Mai millor dit!!!

... tic catxogüena i ningú ho sap...!!!!! jajajajajaja!!!!

Nai ha dit...

Pendo que ja no fas bloc!!
Q mirare jo quan no tingui mes ganes de treballar i ja m'hagi mirat tots els diaris esportius??

pAtoooo des d'Atenes

Alba ha dit...

Cagum el fèisbuc aket!!!

Ja no fas mai bloc!!!

... jo et trobo a faltar...!!!

El temps a Girona

El temps a Dakar, Senegal