dijous, 19 de març del 2009

Temporada de calçots

Temporada de calçots i de quedades. Qualsevol excusa és bona per (re)trobar-nos... I tenir la sensació que per molts dies que passin sense veure'ns, per molt que canviïn les nostres vides, sempre, i dic: sempre, sereu amics.

Quatre fotos per recordar aquell diumenge de març amb un sol espaterrant (que tant hem esperat durant aquest hivern llarg i fred)
.


Gossos falderUs amb una dubtosa orientació sexual, cervesa per seguir amb el Vi negre, ratafia i tiberi de calçots, sense oblidar la llangUniseta, la "panxeta"(???) i els xorisets. Postres fets amb molt d'amor i carinyo però sense raspadura de llimona, confidencies i alguna canita al aire. Un...no m'importa perdre el tren per seguir xerrant amb vosaltres. Endivinalles..."tinc una dent i faig correr a tota la gent"."Una senyora..."...mmm, no el recordo,...però se que sempre nava molla. Escura que escura el got de salsa, Anna Maria! L'any que ve n'hauras de preparar un xic mes!...encara que en se d'alguns que mai dirien prou. L'all i oli que tant fa remugar a l'Albert, pero que sempre se n'acaba sortint... Un piset acabat d'estrenar i una molt bona noticia: t'enim un profe nou al Ripolles!
...Una bona estona que esperU que es repeteixi ben aviat!

1 comentari:

Alba ha dit...

Impressionant...!!! diria que no t'has deixat res!!!

Ja té UasSa que la canita a l'aire la posés precisament jo!!! jejeje!!!

Un dia maquíssim, un gustàs ser tots plegats... i a sobre feia bo i vam inaugurar la temporada sargantana!!!

Petó de calçot!!!

El temps a Girona

El temps a Dakar, Senegal